logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór głowicy z pasmem Hyperband do telewizora Curtis 2102Tx

dziubek 30 Sty 2005 14:19 1110 5
REKLAMA
  • #1 1181930
    dziubek
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    witam

Chciałbym dokonać zmiany głowicy w moim już leciwym Curtisie 2102Tx na głowice z pełnym pasmem kablowym.
    Obecna głowica to CERIA707B.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1182403
    J.Wiśniewicz
    Poziom 14  
    Witam..Może być głowica GDC dostępna na www,cybor-tech.com.pl.......
  • REKLAMA
  • #3 1182947
    dziubek
    Poziom 12  
    W moim miescie jest hurtownia elektroniczna wiec mialbym pewnie w dobrej cenie jednak gdy bylem ostatnio poproszono mnie o symbol tej glowicy i nie wiedzialem co mam odpowiedziec ;)

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 1183204
    colur
    Poziom 15  
    Ocena: 23
    wyciągnij ją na wzór,ja ostatnio zakładałem do curtisa głowicę samsunga.śmiga pięknie.
  • REKLAMA
  • #5 1183280
    dziubek
    Poziom 12  
    Nic to chyba tak zrobie mam nadzieje ze nie trafi mi sie glowica bez hyperbandu :)

Pozdrawiam
  • #6 1198139
    dziubek
    Poziom 12  
    Dzieki za informacje kupilem samsunga i smiga, choc mam problem z 2 kanalami nie s, nie potrafi teraz ich dobrze wstroic. Dotychczas byly odbierane bardzo dobrze.
    Co moze być przyczyna takiego objawu??

I drugie pytanko o ciut inny sprzet tj. kamere Sony CCD-TR202E kamerka ta czasem daje sie uruchomic w trybie player, w trybie nagrywania tylko obraz mignie w wizjerze. Sprawdzalem glowny przelacznik tych trybow ale jest sprawny.

Może ktos Wie jak to ugryz do konca.

Pozdrawiam

W sprawie "drugiego pytanka" załóż oddzielny temat w stosownym dziale. Nie róbmy bałaganu. (am)
REKLAMA