Witam, jakich uszkodzeń można sie spodziewać i jak podejść do tematu auta które stało kilka lat nie odpalane? czy silnik wewnątrz może ulec korozji?Co zrobić przed próbą odpalenia i jak to zrobić żeby nie spowodować ew. zniszczeń?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamstefan1107 napisał:jhosef napisał:Przekręcić kluczyk i odpalić
Dobra ale może trzeba wymienić olej sprawdzę też hamulce czy może wymienić Paliwo też na nowy dać ten dodatek do paliwa ten jakby wzbogacać może pan coś poradzi?
ravelation napisał:Witam, jakich uszkodzeń można sie spodziewać i jak podejść do tematu auta które stało kilka lat nie odpalane? czy silnik wewnątrz może ulec korozji?Co zrobić przed próbą odpalenia i jak to zrobić żeby nie spowodować ew. zniszczeń?
stefan1107 napisał:Niestety auto w ogóle nie odpaliło. Sprawdzałem miernikiem elektrycznym nic z tego. No myślę że akumulator już jest całkiem rozładowany, jest stary ma 8 lat a zobaczymy kupię nowy akumulator podłączy powinno być okej wymienię olej i tak dalej.
stefan1107 napisał:Niestety auto w ogóle nie odpaliło. Sprawdzałem miernikiem elektrycznym nic z tego. No myślę że akumulator już jest całkiem rozładowany, jest stary ma 8 lat a zobaczymy kupię nowy akumulator podłączy powinno być okej wymienię olej i tak dalej.