z góry przepraszam jeżeli zły dział.
Witam, tak jak w temacie mam problem z komputerem a to objawy
*sam system uruchamia się od 40-60min czasem dlużej
*kiedy juz jakims cudem komputer sie uruchomi uruchomienie jakiejkolwiek aplikacji typu gadu gadu,skype,ventrilo,przegladarka internetowa badz instalator jakiegos programu powoduje zawieszenie sie systemu i jego restart czasami pojawia sie blue screen
*wymienilem zasilacz(myslalem ze to jego sprawka-mylilem sie),sprawdzilem kosci pamieci,podmienialem dysk twardy-to wszystko na nic dalej mam ten sam problem
*formatowalem dysk wgralem nowego windowsa mialem xp teraz 7 wciaz to samo
####dane komputera####
plyta głowna Asus p5kpl SE
procesor Pentium Dual Core E6300 2,80GHz
pamiec RAM 4GB
system Windows 7 64bit
grafika GeForce 9600gts
###################
Bardzo proszę o pomoc w rozwiazaniu mojego problemu
PS:problem ten mam od jakiegoś czasu ale udało mi się zaobserwować ,że jak komputer jest wyłączony przez 2 dni to po uruchomieniu działa normalnie ale tylko przez max 30 min po upływie tego czasu zaś się wszystko zacina/restartuje
Proszę poprawić błędy pisowni w swoich wypowiedziach! Niewykonanie polecenia nagrodzę ostrzeżeniem. 3.1.13. (Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. [DriverMSG]
Witam, tak jak w temacie mam problem z komputerem a to objawy
*sam system uruchamia się od 40-60min czasem dlużej
*kiedy juz jakims cudem komputer sie uruchomi uruchomienie jakiejkolwiek aplikacji typu gadu gadu,skype,ventrilo,przegladarka internetowa badz instalator jakiegos programu powoduje zawieszenie sie systemu i jego restart czasami pojawia sie blue screen
*wymienilem zasilacz(myslalem ze to jego sprawka-mylilem sie),sprawdzilem kosci pamieci,podmienialem dysk twardy-to wszystko na nic dalej mam ten sam problem
*formatowalem dysk wgralem nowego windowsa mialem xp teraz 7 wciaz to samo
####dane komputera####
plyta głowna Asus p5kpl SE
procesor Pentium Dual Core E6300 2,80GHz
pamiec RAM 4GB
system Windows 7 64bit
grafika GeForce 9600gts
###################
Bardzo proszę o pomoc w rozwiazaniu mojego problemu
PS:problem ten mam od jakiegoś czasu ale udało mi się zaobserwować ,że jak komputer jest wyłączony przez 2 dni to po uruchomieniu działa normalnie ale tylko przez max 30 min po upływie tego czasu zaś się wszystko zacina/restartuje
Proszę poprawić błędy pisowni w swoich wypowiedziach! Niewykonanie polecenia nagrodzę ostrzeżeniem. 3.1.13. (Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. [DriverMSG]