logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ocena projektu kolumny: 2x Tesla ARN226-7-4Ohm w BR 80l, parametry WinISD, wykresy

sticker 06 Lut 2005 18:55 1284 4
REKLAMA
  • #1 1204205
    sticker
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Witam!!

Mam prosbe...

Czy ktos moze mnie sprawdzic czy dobrze robie...

Chcialem wsadzic 2xTesla ARN226-7-4Ohm do obudowy br (80l) tunel wyszedl 10cm srednicy i ok 24cm dlugosci... dolaczam do tego ponizej moj projekt w WinISD beta (tylko prosze jesli cos spapralem to... nie smiac sie:P) - moze ktos sprawdzic czy dobrze wprowadzilem te parametry i czy wmiare dobrze wygladaja te wykresy?? wedlug mnie te wykresy nie wygladaja najgozej (jest tam tylko tesla 226)

Dalej chcialem wpakowac tam ARN 150 i wysokotonowy ARV 104 - 04 ...

Czy ktos moze mi powiedziec czy nie bedzie jakis dziur w charakterystyce poniewaz sam nie potrafie tego zrobic bo niewiem dokonca jak?

Inne moje kolumny byly robione na "oko" - tym razem chcialem (chcialem sprobowac) to miec obliczone i porownac co zagra lepiej.

Czekam na Wasza opinie... nie chodzi mi oto zeby wykresy byly idealne tylko zeby miescily sie w dopuszczalnych normach.

Bedzie to zasilane koncowka na TDA.

---------------------------------------------
    Nie moge wrzucic tego pliku:/ zainteresowanym wysle na maila
    ---------------------------------------------
    Pozdrawiam!!
  • REKLAMA
  • #2 1204617
    piórko
    Poziom 30  
    Ocena: 90
    Mi wyszło 70l, 34Hz, rura 10×21 cm, dobry impuls ale baaaaardzo słaba wytrzymałość mocowa. Może zmniejszyć trochę pudło...
  • REKLAMA
  • #3 1204776
    agaudio
    Poziom 21  
    Ocena: 53
    Witam
    Szykuje się na sporą pakę ale pomyśl o tym napedzie na TDA. Myślę ,że przynajmniej 7294 no i chyba w mostku . Jak nie bardzo głosno to ma grać to wystarczy . Ja coś podobnego robiłem do głośniejszego grania ale musiały byc tranzystory . Te ARN-y to mała skuteczność i za to lubią więcej prądu.
    Powodzenia
  • REKLAMA
  • #4 1205282
    sticker
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Witam!!

A jak moge poprawic wyrzymalosc mocowa zeby bylo dobrze??

Pozdrawiam!!
  • #5 1205308
    cursor
    Poziom 31  
    Ocena: 135
    Ja proponowałbym zmiejszenie obudowy do 50l.
REKLAMA