Mam jedno małe pytanie... Co oznacza gdy na mapie na sieci elektrycznej na znajduje się jedna lub dwie strzałki? Jaka jest różnica?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkolonw napisał:No to, jak już pisałem, zachęcam do lektury instrukcji K1 - są nawet określone grubości kresek do tych strzałek w zależności od skali mapy.w zasadzie w tym wypadku to była ortofotomapa z nakładką uzbrojenia, ale to będzie cyba to samo co na zasadniczej
cacodaemon napisał:Posiadasz na przedstawionej działce 2 słupy wysokiego napięcia, żeby określić jakiej mocy musisz przesłać zdięcia całych slupów oraz izolatorów.
Ewentualnie lokalizacje sieci.
cacodaemon napisał:A ja mam pytanie skąd kolega wie jakie słupy na działce posiada autor, skoro nic o tym nie wspominał. Szklana kula?Posiadasz na przedstawionej działce 2 słupy wysokiego napięcia, żeby określić jakiej mocy musisz przesłać zdięcia całych slupów oraz izolatorów.
Ewentualnie lokalizacje sieci.
Langi_84 napisał:Strzałki mogą po prostu wskazywać kierunek przebiegu linii.
Langi_84 napisał:Według K1 dla SN jest strzałka i kreska.dwie strzałki SN
zbich70 napisał:To jest wg K1 kierunek przewodów zamocowanych na słupie, a nie kierunek przepływu energii.Zależy co się rozumie pod pojęciem "kierunek przebiegu linii".