jak wpisuje adres 192.168.1.100 to łączy mnie z jakąś stroną MicroTik i nie wiem co dalej mam zrobić
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamjimasek napisał:naoisz do mnie najlepiej obrazkami ja nie bardzo wiem o co chodzi jak to coś wygląda i gdzie to znaleźć ten normalny interfejs nie znam sie za bardzo natym ale jak będe miał po polsku to sobie poradzemaneetoo napisał:stroną po angielsku jak zmienić język
Normalny interfejs do konfiguracji.
wojtek2803 napisał:kupiłem w sklepie nowy ale płytki w nim nie było. Mnie chodzi o zabespieczenie wiifii i udostęnienie do drugiego komputera bo teraz jedzie na jednym a po angielsku nie bardzo mi to wychodziCzy wogóle można zmienić na polski. Z tego co kojarzę to powinna być płytka CD do szybkiej konfiguracji
CHACA napisał:tą instukcje to mamW tym modelu jezyka nie zmienisz, wynika to z zastosowanego oprogramowania. Trzeba się zalogować na niego poprzez wpisanie adresu IP w dowolną przeglądarkę. Przechodzisz potem do zakładki wireless setup i tam możesz ustawić zabezpieczenie.
maneetoo napisał:problem jest taki że nie wiem jak skonfigurować żeby udostępnić sygnał przez kabel do telewizora (dekodera)CHACA napisał:tą instukcje to mamW tym modelu jezyka nie zmienisz, wynika to z zastosowanego oprogramowania. Trzeba się zalogować na niego poprzez wpisanie adresu IP w dowolną przeglądarkę. Przechodzisz potem do zakładki wireless setup i tam możesz ustawić zabezpieczenie.