Sprzęt będzie używany głównie do spawania profili 3mm i blach samochodowych, bardzo rzadko coś grubszego (max.10mm zawias bramy, przęsło balustrady itp.).
Używanie hobbystyczne.
Zasilany będzie z linii 230V z bezpiecznikiem głównym 25A.
Rozmiarowo żeby dało się ją samodzielnie załadować do bagażnika i bezproblemowo przewozić (z butlą sobie poradzę).
Szpula nie musi mieć 15kg. Nie musi mieć kółek do transportu.
Budżet ok.1100zł bez butli za to chętnie z reduktorem, coś mogę dorzucić.
Szczerze zdaję sobie sprawę, że w tych pieniądzach i warunkach szału nie będzie, ale też nie chcę typowego no-name chińskiego kibla z aluminiowym nawojem, bez dławika i podajnikiem drutu na silniku od walkmana.
Na razie zastanawiam się nad Bester Magpower 155, choć parę osób polecało również Profimig 180.
Jeśli macie koledzy doświadczenie w temacie bardzo bym prosił o polecenie czegoś takiego.
Używanie hobbystyczne.
Zasilany będzie z linii 230V z bezpiecznikiem głównym 25A.
Rozmiarowo żeby dało się ją samodzielnie załadować do bagażnika i bezproblemowo przewozić (z butlą sobie poradzę).
Szpula nie musi mieć 15kg. Nie musi mieć kółek do transportu.
Budżet ok.1100zł bez butli za to chętnie z reduktorem, coś mogę dorzucić.
Szczerze zdaję sobie sprawę, że w tych pieniądzach i warunkach szału nie będzie, ale też nie chcę typowego no-name chińskiego kibla z aluminiowym nawojem, bez dławika i podajnikiem drutu na silniku od walkmana.
Na razie zastanawiam się nad Bester Magpower 155, choć parę osób polecało również Profimig 180.
Jeśli macie koledzy doświadczenie w temacie bardzo bym prosił o polecenie czegoś takiego.