Czy ma ktoś do przekazania początkującemu elektronikowi jakieś części i sprzęt byłbym bardzo wdzięczny.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:Ok. mam jeden multimetr u-nit za 30 zł i jeden analogowy zasilacz od laptopa 20 V 2.5 A z regulatorem mojej roboty rezystorów 10 szt z demontażu kondensatorów i półprzewodników brak lutownica transformatorowa 100W wkrętaków i narzędzi w ch... matma i fiza bardzo dobrze u mnie stoi mam wyprawy w świat elektroniki na kompie w pdf. i kilkanaście numerów EDW wszystkie urządzenia oddały narządy i nie mam już nic wywalałem te płytki a by mi sie przydaly szkoda. Sory za ortografie bo nie lubie pisać na kompie.
kinn napisał:To jaką lutownicę polecacie na początek. Konkretną ofertę podajcie.
kinn napisał:A jaki multimetr cyfrowy, żeby nie zbankrutować i żeby się nie rozsypał po tygodniu??
kwarek23 napisał:Widocznie używana jest sporadycznie. Jeżeli chodzi o częste lutowanie to długo taka lutownica nie przetrwa. Ale czego można wymagać za 20 zł ?podobno dla amatorskiej pracy nie do zdarcia.