logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.
REKLAMA
  • #1 11861584
    Exsilun
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    witam!. Poszukuje ciekawych gier. ogólnie lubię gry wyścigowe, ale bardzo spodobał mi się Far Cry 3 super grafika i ten klimat wyspy. W GTA jak i NFS grałem w każde. uwielbiam te nieograniczone możliwości jak w gta właśnie. Battlefield, średnio. nie za bardzo lubię ciągłe strzelanki. W assassin creeda grałem ale dla mnie to porażka. jak znacie jakieś ciekawe gry typu własnie nfs,gta,far cry pisać smialo.

Popraw pisownię i interpunkcję. Niezwłocznie!
    [jankolo]
  • REKLAMA
  • #2 11861637
    Madrik
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1175
    Exsilun napisał:
    uwielbiam te nieograniczone możliwości

Minecraft, ambitny projekt, parę modów i masz spokój do Nowego Roku. ;)

Albo zarzuć jakiegoś MMO w lubianym klimacie. Gra z ludźmi odmienia każdą grę.
  • REKLAMA
  • #3 11862210
    adambyw
    Moderator Akustyka
    Ocena: 829
    A ja polecam pogrzebać w emulatorach starych kompów. Commodore, amiga itp. Jest kupę fajnych gier. Coprawda dźwiękiem i grafiką nie powalają, ale mają dużo większą grywalność niż nowe produkcje.
  • #4 11862635
    wasyl32
    Poziom 19  
    Ocena: 44
    Witam
    A ja polecam: Link. Fakt, że trzeba trochę ruszyć wyobraźnią i mieć znajomych by w to zagrać, ale frajda gwarantowana. Jeżeli oczekujemy mniejszych wymagań sprzętowych, a zarazem szukamy gry logicznej to polecam: Link Ostatniego "save" (robra) ze znajomymi po 10 godzinach ciągłej gry zrobiliśmy o 6:30 nad ranem.
  • REKLAMA
  • #5 11862652
    adambyw
    Moderator Akustyka
    Ocena: 829
    Faktycznie pierwsza gra ma spore wymagania sprzętowe. Trzeba dużo miejsca na pulpicie, zwłaszcza z dodatkami. Mam wszystkie ;).
  • #6 11863560
    Salwatore
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Jeśli lubisz wolny świat, to może Ci się spodobać TES:Skyrim
  • REKLAMA
  • #7 11863709
    qoompel
    Poziom 21  
    Ocena: 197
    Americas Army - darmowa strzelanka multiplayer :)

Teraz zainstalowałem Far Cry 3 na netbooku, ale słabo działa, więc muszę to rozruszać na PC. Zapowiada sie dobrze.

Poza tym z różnych rodzajów: Far Cry, Far Cry 2, wszystkie Call of Duty (włącznie z misjami Zombie), Symulator Farmy (chyba 2011), Scania Truck Driving Simulator, Euro Truck Simulator 2 i wiele innych, których nie pamiętam :)
    Bo to jest podobnie jak z pytaniem o dobry film lub kawałek muzyczny: mam w głowie tak dużo tytułów, że nie wiem co wymienić ;)

W międzyczasie w celu odpoczęcia od rozrywki elektronicznej polecam karcianego "Pana". Gra na pieniądze do 20 przegranych jest ciekawa :P

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje rekomendacji gier, preferując wyścigowe oraz tytuły z otwartym światem, takie jak Far Cry 3, GTA i NFS. W odpowiedziach polecano różnorodne gry, w tym Minecraft, TES: Skyrim, oraz klasyki z emulatorów starych komputerów. Wspomniano również o darmowych grach multiplayer, takich jak Americas Army, oraz o symulatorach, takich jak Euro Truck Simulator 2. Użytkownicy podkreślają znaczenie gry w towarzystwie oraz różnorodność tytułów, które mogą dostarczyć rozrywki.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA