Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamqadam12 napisał:Nie ma możliwości zrobienia zworki.
ROSOMAK7 napisał:Dlatego jej nie zrobiłem, ale gdzieś się już kiedyś spotkałem z podobnym tematem i tam pisało że przy ASO 202 trzeba zmostkować zaciski 1 z 3
ROSOMAK7 napisał:https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1913461.html tutaj koledze doradzono aby zmostkował 1 z 3
qadam12 napisał:.Dla zasady ,w poniedziałek sprawdzę działanie tego modelu automatu w ,,realu,,info. udzielę po godz. 15.Jeśliby okazało sie że w/w automat potrzebuje mostkowania styków to producent sprzedaje bubel ze względu na załączony do automatu schemat.
qadam12 napisał:qadam12 napisał:.Dla zasady ,w poniedziałek sprawdzę działanie tego modelu automatu w ,,realu,,info. udzielę po godz. 15.Jeśliby okazało sie że w/w automat potrzebuje mostkowania styków to producent sprzedaje bubel ze względu na załączony do automatu schemat.
Niestety bez mostka 1-3 nie działa.
Cytat:Funkcja przeciwblokady nie pozwala na ciągłe świecenie oświetlenia po zablokowaniu wyłącznika schodowego, tzn. po zablokowaniu wyłącznika (np. zapałką) automat odmierzy zadany czas i wyłączy oświetlenie. Ponowne załączenie oświetlenia może nastąpić po usunięciu blokady.