Sory ze znow pisze o tym a bylo juz duzo pisane o nim.Ja mam taki problem ze sie nie wlancza.Posaciagalem mase programow do niego i do fleszowania,przeczytalem duzo postow na jego temat i dalej nic.Wgralem mu na poczatek flesza,fon nie chcial sie polanczyc z programem ale wyjolem baterje i ja wlozylem i poszlo.Udalo mi sie wgrac za ktoryms razem ale tylko programem S40 tool.Eprom tez mu zaladowalem ale fon dalej nie trybi,lecz cos to chyba dalo poniewaz reaguje na czerwona sluchawke i slychac takie klikniecie w glosniczku przez moment ale dalej sie nie wlancza.Wyczytalem gdzies ze trzeba zrobic mu mape bo imei sie nie zgadza z orginalem,wiec sciagnolem program Public 4 no ale to nie wszystko bo tym sie wgrywa mape ale najpierw trzeba ja zrobic w programie Map_maker4 i tu mam problem.Robie w tym pierwszym loga i drugim przelicza sie tego loga na mape nastepnie wgrywa sie Pubic4 do fona,ale jak wzucam loga w programie Map_maker4 i chce zapisac mape to niestety cos tam robi i wyskakuje mi error i pisze zebym sprubowal jeszcze raz.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje,chyba robie wszystko tak jak trzeba ale nie jestem tego pewien tak na 100%.Nie wiem tez czy po tym wszystkim telefon wstanie i bedzie dzialal i czy moje siedzienie nie jest darmowa praca nad tym zlomem,ale bylbym zadowolony jakby dzialal.Moze mi ktos w tym pomoc i postawic to cos na nogi,bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.Pozdrawiam
Nie używaj dużych liter w tytule - REGULAMIN. [h]
Nie używaj dużych liter w tytule - REGULAMIN. [h]