Witam od tygodnia mam ogromny problem z podłączeniem nowego nabytku ,kamery pogłosowej Yamaha rev100 do mixerka też Yamahy MG166c i zwracam się z prośbą do was o pomoc.
Kamera od tyłu:
Jak widać mamy 2gniazda OUT i 2 IN.
Od obu gniazd OUT L i R (z kamery) wpinam kablami mono do mixera w kanały RETRUN( L do L , R do R ) .
Z jednego gniazda IN L(mono) (z kamery) wpinam kablem mono do mixera w kanał AUX3.(gniazda SEND)
i nie działa;/
Możliwe ,że ja robię coś źle ale miałem prostszą kamerę (jednym kablem wchodziło i wychodziło) i działało.
Końcówkę mocy mam wpiętą w STEREO OUT (kablami mikrofonowymi)
Na pewno nie jest nic ściszone na kamerze na fulla dawałem, wszystkie pokrętła do auxów,retrunów też na poszczególnych kanałach też jest pod głoszony aux.
Zdjęcie kanałów aux,retruny w mixerku
Zdjęcie mixerka z góry
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Kamera od tyłu:
Jak widać mamy 2gniazda OUT i 2 IN.
Od obu gniazd OUT L i R (z kamery) wpinam kablami mono do mixera w kanały RETRUN( L do L , R do R ) .
Z jednego gniazda IN L(mono) (z kamery) wpinam kablem mono do mixera w kanał AUX3.(gniazda SEND)
i nie działa;/
Możliwe ,że ja robię coś źle ale miałem prostszą kamerę (jednym kablem wchodziło i wychodziło) i działało.
Końcówkę mocy mam wpiętą w STEREO OUT (kablami mikrofonowymi)
Na pewno nie jest nic ściszone na kamerze na fulla dawałem, wszystkie pokrętła do auxów,retrunów też na poszczególnych kanałach też jest pod głoszony aux.
Zdjęcie kanałów aux,retruny w mixerku
Zdjęcie mixerka z góry
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam