logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Słuchawki – przerywanie dźwięku, syczenie, brak dźwięku w prawej słuchawce, wtyczka

Diablo 24 Lut 2005 22:15 2912 3
REKLAMA
  • #1 1262740
    Diablo
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Wczoraj słuchałem sobie radia w słuchawkach i nagle coś mi syczy.Myślełem że to coś w radiu więc wyciąnąłem antenę no i niby pomogło.Ale jak sie ruszyłem to mi prawą słuchawkę odłączało.Ździwiłem się i siadłem by zobaczyć o co chodzi.Prawa słuchawka wyłączyła się całkowicie.Na szczęście dało łatwo się ją otworzyć.Do głośniczka dochodzą dwa kable ,żaden z nich sie nieoderwał jak przypuszczałem.Więc założyłem obudowe i chwile pograło i padło na amen.I niewiem gdzie może być jakaś usterka.Wychodzą dwa kable oba ładnie przylutowane i ani słuchawki Mi spadły ani co i nagle przestają grać.
    Czy wiecie jakie mogą być przyczyny?
  • REKLAMA
  • #2 1262789
    12robert12
    Poziom 29  
    Ocena: 179
    wtyczka lub przewody doprowadzające napięcie do cewek.

Pozdrawiam :D
  • REKLAMA
  • #3 1263013
    Diablo
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    no to jak kabel to lipnie bo całego kabla nie bde wymieniał czyli nowe słuchawki zostają :/
  • #4 1263094
    adammc

Poziom 26  
    Ocena: 101
    nie koniecznie..... kabel siada w miejscach najczestrzych zgiec ... najpierw sprubuj wziac jakiego dzeka i podlacz sluchawke bez starego kabla i sprawdz czy ta podejzana jest dobra jak jest dobra skróć kabel z obu stron po 10 cm i zalóż nowa wtyczke
REKLAMA