logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tania nawigacja GPS do 250 zł z prostym menu dla początkującego kierowcy

strazak94 28 Kwi 2013 20:45 2052 6
REKLAMA
  • #1 12249537
    strazak94
    Poziom 10  
    Witam jak w temacie szukam nawigacji GPS do 250zł ze względu na to iż nie chce inwestować więcej w cos co będę używał tylko w weekendy i wakacje.
    Potrzebuje urządzenia które nie wywiedzie mnie w tak zwane "maliny"
    która posiada łatwe i przejrzyste menu
    Proszę was o pomoc bo na allegro jest multum tego typu urządzeń ale ja dopiero zaczynam przygodę z jazda samochodem wiec nie potrzebuje profesjonalnego GPS.
  • REKLAMA
  • #2 12249636
    Sołtys_Elbląga
    Poziom 31  
    Ocena: 564
    GPS jak każdy. Tu chodzi o mapy, to od nich zależy czy wjedziesz do rowu czy do stawu. Albo zatrzymasz się na pustyni. Osobiście używam auto mapy i ani razu się nie zawiodłem. Kolega ma jakiegoś tom toma i w Gdańsku "za 20 metrów skręć w lewo" gdzie był zakaz, potem wjechałem na parking itp... Ale pewnie mapa z przed 5 lat.
  • REKLAMA
  • #3 12249656
    strazak94
    Poziom 10  
    OK ale chodziło mi o doradzenie jakie urzodzenie polecacie w tej cenie
  • #4 12249686
    Sołtys_Elbląga
    Poziom 31  
    Do 250 to kupisz urzodzenie go clever.
  • REKLAMA
  • #6 12249727
    Sołtys_Elbląga
    Poziom 31  
    Napisałem Ci już, że to zależy od mapy a nie urządzenia. Czytaj Cię proszę ze zrozumieniem. Co byś nie kupił będzie idealne.
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje nawigacji GPS do 250 zł, która będzie prosta w obsłudze i niezawodna, szczególnie dla początkującego kierowcy. W dyskusji podkreślono, że kluczowym elementem jest jakość map, a nie tylko urządzenie. Rekomendowano zakup nawigacji GoClever, a także rozważenie użycia smartfona z odbiornikiem GPS oraz darmowymi mapami jako alternatywy.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA