logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dekoder familijny CP2 - Oglądanie kanałów nie kodowanych

Michu9201 09 Cze 2013 01:44 3804 8
REKLAMA
  • #1 12397511
    Michu9201
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam :) nie wiem czy dobrze trafiłem, a może źle szukałem na forum ;) za błędy z góry przepraszam ;)

Ostatnio wpadł Mi w ręce dekoder Cyfrowego Polsatu (dekoder familijny cp2 Dekoder familijny CP2 - Oglądanie kanałów nie kodowanych ) bez karty. I mam pytanie da radę go podłączyć do talerza satelitarnego i oglądać kanały nie kodowane?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 12398237
    Michu9201
    Poziom 11  
    Aaaa to bez oryginalnej karty z tego właśnie dekodera ani rusz...... :|
    Kurczę muszę lepiej przeszukać garaż który kupiłem, może ją znajdę bo :D
    Ale jak znajdę tą nieszczęsną kartę to dekoder załapie kanały? Bo szczerze mówiąc nie chce Mi się za bardzo kopać w tym syfie jaki tam jest ;/
  • #4 12398346
    KIEROWCA_VW
    Poziom 35  
    Ocena: 676
    Olek II napisał:
    Żaden dekoder Cyfrowego Polsatu nie pracuje bez karty. Karta jest przypisana do dekodera.

Jest kilka, które bez niej pracują...
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 12398526
    KIEROWCA_VW
    Poziom 35  
    Przykład:
    ESI-88
    DSB-H370G
  • #7 12398613
    Michu9201
    Poziom 11  
    Ok znalazłem karty ;) jedna jest z Polsatu ""była w kartoniku po tym właśnie dekoderze"", nTV oraz VizjaTV dwie z Cyfry+..... Czyli mam szroty ;(
    Teraz muszę jeżeli się nie mylę włożyć kartę do dekodera, ustawić antenę na HotBird lub Astra 1 tak by siła zasięgu i jakość mieściła się w 100% to powinno zacząć hulać z nie kodowanymi kanałami?
  • #8 12398674
    KIEROWCA_VW
    Poziom 35  
    Karta w dekoder, antena Hotbird, kanał "Dla abonentów" i czekać...
  • #9 12398757
    Michu9201
    Poziom 11  
    Podłączone jest w sio :) ale nie mam zasięgu mieszkam na parteże a w koło bloki mi przeszkadzają.... Już mnie krew powoli zalewa kręcę tym dziadostwem za oknem i lipaaaa
    Nic nie pokazuje na Hotbird Astrze i na tych innych satelitach z listy.
    Może konwekter jest trafiony albo nie ten........

Regulamin p. 3.1.11, 3.1.13, 3.1.15.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zapytał o możliwość podłączenia dekodera Cyfrowego Polsatu (CP2) do talerza satelitarnego w celu oglądania niekodowanych kanałów. Odpowiedzi wskazują, że dekoder wymaga oryginalnej karty, która jest przypisana do konkretnego urządzenia. Po znalezieniu karty, użytkownik musi ustawić antenę na satelity HotBird lub Astra 1, aby uzyskać odpowiedni sygnał. Problemy z zasięgiem mogą wynikać z lokalizacji, co utrudnia odbiór sygnału.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA