kambataro napisał: Przepraszam za wielki litery, chciałem tylko okazać radość

Proszę...
kambataro napisał: 7300GT nie jest najlepsza - wiem o tym, ale nie narzekam, gdyż jest to chyba jeden z atutów mojego staruszka :p (AMD Athlon 3600+; 1GB RAM Kingston; gigabyte ga-m56s-3s(płyta główna); Seagate ST3500418AS (500GB); creative X-Fi Soundblaster)

Jak widać wyżej masz tam za wiele programów do NVidia, należy je wszystkie odinstalować.
W tym celu klikasz prawym myszki na ikonkę programu, otworzy się okno kontekstowe, tam wybierz lewym myszki - na samej górze -
Odinstaluj, otworzy się okienko potwierdzenia, więc potwierdź klikając na
Tak, otworzy się okno odinstalera, tam kliknij na kółko na samym dole ->
Zaawansowany - ...
Program zacznie działać, tylko patrz czy nie pokaże się odinstaler danego programu - uwaga ogólna - i wtedy
nie zgódź się na natychmiastowy reboot komputera, ponieważ wtedy zostałaby przerwana, a niedokończona, praca programu RevoUninstaller.
Następnie będzie pytał o zaznaczenie pozycji wpisów w Rejestrze - wybierz wszystkie i potwierdź ich wymazanie.
Podobnie z usunięciem programu/pliku, też wybierz wszystkie - pokazuje ścieżkę dostępu do każdego pliku związanego z odinstalowywanym programem, więc można sobie sprawdzić co to jest i gdzie to jest - i potwierdź odinstalowanie.
Niekiedy, na koniec, dostaniesz komunikat, że niektóre pliki usunie dopiero po następnym włączeniu komputera - a zrobi to na 100% - i przejdź dalej, tu działanie odinstalowywania wybranego programu kończy się i można przejść do odinstalowywania następnego.
Jak już odinstalujesz wszystko co jest związane z NVidia to przejdź do;
- Start,
- Panel sterowania,
- System,
a tam wybierz zakładkę;
Sprzęt,
i dalej zakładkę;
- Menedżer urządzeń,
a tam kliknij na;
- + przy Karty grafiki,
jak otworzy się okno kontekstowe, to prawym myszki na pokazaną tam kartę grafiki;
- NVIDIA GeForce 7300GT,
wtedy otworzy się okno kontekstowe i tam wybierz;
- Odinstaluj.
Jak to zrobi, to zamknij komputer i za chwilę włącz go ponownie, zauważy nowy sprzęt - Twoją kartę grafiki - zamknij to okno ('wal w krzyżyk') i poczekaj aż wszystko zabootuje, a wtedy uruchom instalację programu ze sterownikami do tej karty grafiki.
I postępuj zgodnie z pokazującymi się tam wskazówkami.
Powodzenia...