działa na sterowniku TF 701
usterka objawia się tym,że po odpaleniu chwilę pracuje i się wyłącza,zapala się neonówka przy przycisku resetu
zauważyłem że iskrownik się nie wyłącza i nie zaskakuje cewka elektro
pierwszy raz mam z tym kontakt i nie chcę popełnic błędu
niestety dostałem go z odłączonym kablem zasilania może coś źle połączyłem ,ale zero jest tam oczywiste a po rozpisce na sterowniku faze podałem wejściem z termostatu
usterka objawia się tym,że po odpaleniu chwilę pracuje i się wyłącza,zapala się neonówka przy przycisku resetu
zauważyłem że iskrownik się nie wyłącza i nie zaskakuje cewka elektro
pierwszy raz mam z tym kontakt i nie chcę popełnic błędu
niestety dostałem go z odłączonym kablem zasilania może coś źle połączyłem ,ale zero jest tam oczywiste a po rozpisce na sterowniku faze podałem wejściem z termostatu
, więc wziełem się za poszukiwanie jakiegoś modułu sterującego, gdy dowiedziałem się że taki moduł kosztuje około 500pln 8O : postanowiłem skonstruować coś swojego.atmel 2313 rozwiązał problem krótki program na bascom-ie i działa :sm23: (nawet więcej, dożuciłem pare fajnych funkcji typu: kontrolki pracy, stanu paliwa, awarii i.t.p.)jeżeli nie uda ci się uruchomić swojego palnika to napisz.udostępnie ci schemat i wsad do atmela.powodzenia pozdrawiam :boss: