Witam!
Nie za bardzo wiem czy to hardware czy software (w razie wątpliwości przenieść)
Znam się na komputerach ponad przeciętną (studiuję informatykę) i mam rozkminę od miesiąca i nadal nie ogarniam jak to się może dziać.
Rzecz dotyczy laptopa Samsung np350e7c (zakupiony w styczniu)
Problem:
Przy uruchamianiu/wznowieniu pracy laptopa wentylator się nie włącza. Sam się orientuje jak się nagrzewa i wręcz parzy. Pomaga dopiero ponowny uśpienie go i wznowienie. Nie jest to uciążliwe ale co będzie jak inna osoba będzie z niego korzystać i się nie zorientuje:?:
Nie pomogły:
Instalowanie ponowne sterowników
Reinstalacja systemu
Sprawdziłem nawet rejestry no i wszystko wygląda dobrze ale nie wiem czy tam miał by być taki błąd.
Ktoś ma jakiś pomysł?
Z góry dzięki!
Nie za bardzo wiem czy to hardware czy software (w razie wątpliwości przenieść)
Znam się na komputerach ponad przeciętną (studiuję informatykę) i mam rozkminę od miesiąca i nadal nie ogarniam jak to się może dziać.
Rzecz dotyczy laptopa Samsung np350e7c (zakupiony w styczniu)
Problem:
Przy uruchamianiu/wznowieniu pracy laptopa wentylator się nie włącza. Sam się orientuje jak się nagrzewa i wręcz parzy. Pomaga dopiero ponowny uśpienie go i wznowienie. Nie jest to uciążliwe ale co będzie jak inna osoba będzie z niego korzystać i się nie zorientuje:?:
Nie pomogły:
Instalowanie ponowne sterowników
Reinstalacja systemu
Sprawdziłem nawet rejestry no i wszystko wygląda dobrze ale nie wiem czy tam miał by być taki błąd.
Ktoś ma jakiś pomysł?
Z góry dzięki!