logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Generator pary/żelazko ze stacją parową do 500zł

adamos564 12 Wrz 2013 09:01 4968 2
REKLAMA
  • #1 12726619
    adamos564
    Poziom 12  
    Witam,

moja mama planuje zakup generatora pary ale nie ma pojęcia jaki kupić. Czy może ktoś polecić jakiś do 500zł. Będzie on używany do najzwyklejszego w świecie prasowania ubrań :D

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 12754937
    ja_z_wrocka
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Też bym się zdecydował na generator, bo jest dużo prostszy w obsłudze. Nie trzeba ustawiać temperatury, a do tego można prasować nawet w pionie. A co do wyboru to polecam jednak kierować się bardziej jakością a nie tylko ceną i postawić na dobrą markę, po prostu dłużej pożyje ;)
  • #3 12757622
    marianoOK
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Zgadzam się z postem wyżej. Ja akurat mam Philipsa Perfectcare, jest z nieco wyższej półki cenowej niż te 500zł, ale sprawuje się świetnie i mogę polecić go z czystym sumieniem. Zdecydowanie warto wydać więcej, ale mieć dobre żelazko na lata. Ogólnie jeśli chodzi o żelazka to polecam Philipsy. już drugie żelazko od nich mam i wszystko działa bez zarzutów (poprzednie prasuje do dziś, ale oddałem je rodzicom, bo chciałem miec w domu generator):). Jeśli chodzi o ceny to popatrz na ceneo: http://www.ceneo.pl/17962181 - tu jest jakiś tańszy generator philipsa niż ten mój. Generalnie polecam zakup żelazka systemowego, na pewno wyprasujesz wszystko dużo szybciej niż takim zwykłym.
REKLAMA