logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lenovo A1000-f - po rozładowaniu nie mogę go uruchomić

eantix 22 Wrz 2013 16:25 12549 3
REKLAMA
  • #1 12765304
    eantix
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam wczoraj rozładował się tablet i podłączyłem go na noc do ładowarki ale gdy rano chciałem go włączyć on nie reaguje może jest jakiś sposób żeby go włączyć ?
  • REKLAMA
  • #2 12772432
    elektron114
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Witam. Mam identyczny problem. Nie ładuje się . Ładowarka oryginalna . Kombinacje guzików testowane . Na podłączonej ładowarce gdy wciskam włącznik to tablet zawibruję 1 sekundę i nic . Gdy odłączę ładowarkę nic nie wibruje . To znaczy że się nie ładuje postanowiłem wyciągnąc baterię i podładowac ja na "boku" przez 3 minuty . Po złożeniu bez ladowarki tablet 1 s zawibruje i tyle . Komputer go widzi jako MT65xx preloader.
  • REKLAMA
  • #3 12785964
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    Jak na gwarancji to odesłać.
    Jak po gwarancji to bez pomiarów ciężko oceniać, problemem mogą być ładowarki, baterie lub układy ładowania.
  • #4 12955337
    eantix
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Tablet poszedł na gwarancje i wszystko już działa trochę to trwało ale naprawili ;) w opisie naprawy napisali "wgranie poprawki oprogramowania" a tak apropo na stronie lenovo znalazłem tą poprawkę do baterii http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?DocID=HT079486
    temat do zamknięcia.
    Pozdrawiam eantix
REKLAMA