Witam wczoraj rozładował się tablet i podłączyłem go na noc do ładowarki ale gdy rano chciałem go włączyć on nie reaguje może jest jakiś sposób żeby go włączyć ?
Witam. Mam identyczny problem. Nie ładuje się . Ładowarka oryginalna . Kombinacje guzików testowane . Na podłączonej ładowarce gdy wciskam włącznik to tablet zawibruję 1 sekundę i nic . Gdy odłączę ładowarkę nic nie wibruje . To znaczy że się nie ładuje postanowiłem wyciągnąc baterię i podładowac ja na "boku" przez 3 minuty . Po złożeniu bez ladowarki tablet 1 s zawibruje i tyle . Komputer go widzi jako MT65xx preloader.
Tablet poszedł na gwarancje i wszystko już działa trochę to trwało ale naprawili w opisie naprawy napisali "wgranie poprawki oprogramowania" a tak apropo na stronie lenovo znalazłem tą poprawkę do baterii http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?DocID=HT079486 temat do zamknięcia.
Pozdrawiam eantix
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.