Witam , jak ustawić ręcznie odpowiedni kąt wtrysku aby auto chodziło dobrze oraz odpalało bez problemu ? Chodzi mi o Volkswagen 1.9TDI 1994r.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamT5 napisał:https://www.google.pl/search?q=golf+3+1.9+tdi+ustawienie+k%C4%85ta+wtrysku&oq=golf+3+1.9+tdi+ustawienie+k%C4%85ta+wtrysku&aqs=chrome..69i57.14738j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8
trans-serwis napisał:_Avocado_ napisał:Jakimi narzędziami dysponujesz?Witam , jak ustawić ręcznie odpowiedni kąt wtrysku
_Avocado_ napisał:jak ustawiać ten nastawnik
_Avocado_ napisał:Co chcesz ustawić? To są dwie różne sprawy.jak ustawić ręcznie odpowiedni kąt wtrysku
T5 napisał:_Avocado_ napisał:jak ustawiać ten nastawnik_Avocado_ napisał:Co chcesz ustawić? To są dwie różne sprawy.jak ustawić ręcznie odpowiedni kąt wtrysku
_Avocado_ napisał:No to ty już się pobawiłeś, teraz daj się pobawić facowcowi i niech poprawi to co zepsułeś.narzędzia są o to nie ma co się martwić tylko ogólnie tym nastawnikiem się bawiłem i efekt taki że auto chodzi czasami przy jeździe szarpie ale jak go zgaszę i chce odpalić beż dodania gazu nie odpali sam z siebie.
trans-serwis napisał:_Avocado_ napisał:No to ty już się pobawiłeś, teraz daj się pobawić facowcowi i niech poprawi to co zepsułeś.narzędzia są o to nie ma co się martwić tylko ogólnie tym nastawnikiem się bawiłem i efekt taki że auto chodzi czasami przy jeździe szarpie ale jak go zgaszę i chce odpalić beż dodania gazu nie odpali sam z siebie.
melas napisał:Odnoszę wrażenie że kupiłeś zestaw narzędzi stanley wersja marketowa i jesteś teraz Panem w swoim warsztacie. Ale co dalej?
_Avocado_ napisał:30 lat stażu przy naprawie samochodów? Nie widać tego po twoich wypowiedziach.Jak masz tak głupio gadać to w ogóle się nie udzielaj nie mam warsztatu a mam tyle narzędzi niż ty włosów na głowie i 30 lat stażu...
_Avocado_ napisał:melas napisał:Odnoszę wrażenie że kupiłeś zestaw narzędzi stanley wersja marketowa i jesteś teraz Panem w swoim warsztacie. Ale co dalej?
Jak masz tak głupio gadać to w ogóle się nie udzielaj nie mam warsztatu a mam tyle narzędzi niż ty włosów na głowie i 30 lat stażu...