logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung le37A330j1 - Wyblakłe kolory i grzejący się układ.

Phyramid 31 Paź 2013 21:36 1782 2
REKLAMA
  • #1 12901445
    Phyramid
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam. mam problem z telewizorem Samsung le37a330j1. Kolory są wyblakłe załączam zdjęcie: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Próbowałem zmienić ustawienia TV i zerować obraz nic to nie dało. przyszło otworzyć Biedaka i Popatrzeć co w nim siedzi. Zdjąłem blaszkę ochronną z układu sterowania matrycy która ma numer seryjny TS5537T03C01-84L-NEL0000-06023-04.

Po włączeniu telewizora z otwartą klapą poczułem że to: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

(zdjęcie z neta bo już złożyłem ale to jest to samo) strasznie szybko się nagrzewa, nie można było tego dotknąć! rozumiem takie coś po kilku godzinach pracy ale odrazu po włączeniu?! Przeczuwam że będzie to trzeba wymienić całą płytkę. Chciałbym sie dowiedzieć czy to na pewno to i ile to może kosztować. z góry dziękuję :) [/img]
  • REKLAMA
  • #2 12901528
    btomko
    Poziom 34  
    Ocena: 404
    Jest coś takiego jak szukaj. Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    Na ręsztę odpowiedź sobie sam.
  • #3 12901563
    Phyramid
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Elektrolity nie są napuchnięte i obraz nie jest przekontrastowany więc nie wiem czemu tu to dałeś
REKLAMA