logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepszy program do oszczędzania baterii na laptopie - wasze rekomendacje?

dawidek1234567 01 Mar 2014 16:27 1146 2
  • #1 13358687
    dawidek1234567
    Poziom 9  
    Ocena: 6
    Witam.Mam problem mój sprzęt wytrzymuje tylko 2 godz.Więc poeiedzcie jaki program polecacie
    Pozdrawiam
  • #2 13360321
    telbod
    Poziom 32  
    Ocena: 240
    Jeżeli chodzi o tablet to tylko przyciemnienie ekranu. Jeżeli chodzi o inny sprzęt żeby dłużej działał, to podobno Braveran pomaga.
  • #3 13360763
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2820
    telbod napisał:
    Jeżeli chodzi o tablet to tylko przyciemnienie ekranu. Jeżeli chodzi o inny sprzęt żeby dłużej działał, to podobno Braveran pomaga.

Tobie jednak nie pomógł, a chyba zaszkodził :)
    ---
    Autor zadał wyraźne pytanie i poszukuje odpowiedzi. Skoro nie wiesz, nie zabieraj głosu.
    Skoro wiesz, że żaden program nie pomoże, napisz to, a nie pisz bzdur, bo to nie to forum.

dawidek1234567 :arrow: nie ma czegoś takiego, jak programy oszczędzające baterię. Jeśli jest kiepska, to trzeba ja wymienić na nową.
    Trzeba sprawdzić sprzęt, ustawienia, uruchomione programy.
    Co może niepotrzebnie zużywać energię. Na pewno wszelkiego rodzaju wodotryski, animowane tapety, animowane wygaszacze ekranu itp.
    Pousuwaj to wszystko i sprawdź ponownie. W Androidzie jest w ustawieniach taka opcja, jak wykorzystanie baterii, sprawdź tam, co najbardziej zjada energię.
REKLAMA