logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić tanie baterie MaxPower? Wasze doświadczenia i opinie

lukmar 06 Kwi 2005 09:34 13652 8
  • #1 1380266
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    Witam dostałęm oferte od pewnej hurtowni w której były baterie MaxPower, są one dosyć tanie ale jakoś mnie osobiście nie przekonują,
    Nie wiem może się myle więc prosiłbym o wasze zdanie na temat tych baterii.
  • Pomocny post
    #2 1380787
    Freexco
    Poziom 18  
    Ocena: 3
    Forever moge polecic bo sa bardzo dobre, Foof-y sa tanie ale co to za baterie... Max Power są ładnie zrobione wizualnie ale jakosc Foofa, pozdr
  • Pomocny post
    #3 1380831
    sqnhead
    Poziom 21  
    Ocena: 39
    Z tego co wiem to MaxPower podobno to wychodzi z fabryki Forevera, ale jakos w to kurde niewierze. Generalnie baterie nie padaja tak jak foof ale super chyba tez nie sa ja polecam tylko, FOREVER i KORACELL

Pozdro
  • #4 1381234
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    forever i foof mam na sklepie i jeszcze cpa dodatkowo , z tym że jedna hurtownia zaproponowała mi maxpower a ja nei chce etgo w ciemno brać daltego pytam o opinie :)
  • Pomocny post
    #5 1381255
    jacek528
    Poziom 23  
    Ocena: 135
    Mam u siebie forevera, foof'a i max powera.
    Reklamacji tych ostatnich mam najmniej a i cena jest bardzo atrakcyjna.
    A więc śmiało mogę polecić Ci te produkty.
    Pozdrawiam
  • #6 1383532
    punkroker
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    ja tam nie polecam tych bateri bo góra pół roku i padają
  • #7 1384891
    ul1111
    Poziom 23  
    Ocena: 67
    Straszne gówno te maxpowery,miałem do sciagnieca simlocka z t192 i gdy scisnałem mocniej baerie zaczeła sie nagrzewać i wytopiła sie dziura w folii bateri,miałęm rónież 3210 która sie nagle zaczęła robić ciepła i okazało sie ze bateria ma zwarcie na stykach. Przecież to nieporozumienie
    rozumiem ze baterie moga sie wywalać po pól roku ale zeby dostawały samoistnego zwarcia to juz lekka przesada.Sprzedasz klientowi taka baterie a na drugi dzien bedziesz oskarzony o spowodowanie pożaru.pisali w gazetach i w necie o 3310 co sie zapaliła pewnie miała maxpowera albo inne gówno w sobie.
  • #8 1384948
    piterFX
    Poziom 27  
    Ocena: 23
    no ja kupilem baterie 2 maxpower jakis miesiac temu zebym mial jak ktos przyniesie mi telefon zeby softa mu zmienic no i powiem ze te bateria jak narazie sie sparwują dobrze nie narzekam sredno z 3-4dni trzymaja no ale zobaczymy moze kupie ich wiecej ale z tego co slysze to pozaru niechce miec heheeh
  • #9 1769326
    MakroSerwis
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 343
    Ja z kolei jestem zdecydowanym przeciwnikiem Foof, bo mam złe doświadczenia, a polecić mogę baterie, które sprzedaje na Allegro firma Best-Gsm. Nie mam żadnych zastrzeżeń i wydaje mi się, że są dobrej jakości.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy jakości i opłacalności zakupu tanich baterii MaxPower. Opinie są podzielone: niektórzy użytkownicy polecają baterie MaxPower ze względu na atrakcyjną cenę i niską liczbę reklamacji, sugerując, że mogą pochodzić z fabryki Forever, która jest uznawana za producenta dobrej jakości baterii. Inni natomiast zgłaszają poważne problemy techniczne, takie jak szybkie zużycie (około pół roku), przegrzewanie się, zwarcia na stykach oraz ryzyko uszkodzeń i pożarów, co dyskwalifikuje je jako bezpieczne źródło zasilania. W dyskusji pojawiają się także inne marki baterii, takie jak Forever, Foof, Koracell oraz Best-Gsm, z których Forever i Koracell są rekomendowane jako bardziej niezawodne. Modele telefonów, w których stosowano baterie MaxPower, to m.in. Nokia 3210, 3310 oraz Siemens T192, gdzie odnotowano awarie związane z bateriami MaxPower.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA