logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak poprawić zasięg WiFi w Lenovo G580 z kartą ar9485wb-eg?

rzycufka 18 Mar 2014 12:31 3531 2
REKLAMA
  • #1 13416962
    rzycufka
    Poziom 2  
    Witam

Posiadam laptopa Lenovo G580 z kartą sieciową ar9485wb-eg z którą łącze się przez Wifi mój problem z tą kartą polega na tym że często gubi ona zasięg i rozłącza internet np podczas grania przez co rozłącza mnie z serverem i utrudnia rozgrywkę czy jest jakiś sposób na poprawę zasięgu tej karty (zainstalowanie najnowszych sterowników nie pomogło) a jeśli nie to czy ktoś może mi polecić dobrą kartę sieciową która będzie pasowała do mojego laptopa. Załączam zdjęcie laptopa i prosiłbym również o informację gdzie znajduje się karta sieciowa Jak poprawić zasięg WiFi w Lenovo G580 z kartą ar9485wb-eg? wydaje mi się że jest ona umieszczona na samym dole i odchodzą od niej dwa kable biały i czarny ale nie mam pewności. Z góry dziękuje za wszelką pomoc
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 13416971
    goldi74
    Poziom 43  
    Ocena: 1539
    rzycufka napisał:
    wydaje mi się że jest ona umieszczona na samym dole i odchodzą od niej dwa kable biały i czarny ale nie mam pewności.

Tak, to jest właśnie ta karta wi-fi.
  • #3 13425828
    rzycufka
    Poziom 2  
    czy mógłby ktoś mi polecić na jaką kartę mogę wymienić obecną lub powiedzieć w jaki sposób sprawdzić jakie karty wifi będą pasowały, ponieważ gdy wymieniłem kartę na inną pożyczoną od znajomego to komputer nie chciał się uruchomić
REKLAMA