logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć simlocka z Siemens A52 bez użycia kabla?

mati_zmc 08 Kwi 2005 17:58 1291 6
REKLAMA
  • #1 1387047
    mati_zmc
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    witam wszystkich. mam taki tel od nie dawna i chcialbym z niego zdjac simlocka lecz nie posiadam kabla. czy da sie to zrobic bez uzycia kabelka. z gory dzieki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 1387091
    MILO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 16
    tak rzuc o sciane i problem bedziesz mial z glowy...
    poczytaj troche postow dowiesz sie co i jak!!
  • REKLAMA
  • #3 1387348
    Kristoff10
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 54
    Można zdjąć kodem, koszt około 100zł...
  • REKLAMA
  • #5 1742436
    pinio6
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    mefistofilos napisał:
    tutaj wszystko znajdziesz https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic134021.html ... niestety chcąc zdjąć sima za mniej niz 100 musisz sprawic sobie kabelek...

Akuart na temat A52 nie chcą się tu wypowiadać zabardzo na tym linku.
  • #6 1742518
    norbi45
    Poziom 33  
    Ocena: 59
    Wróć do: "Telefony Komórkowe GSM".
    Trochę nad tabelką pisze szukaj i jest pusta kratka. wpisz tam a52 i kliknij idź. Potem tylko poczytaj i wszystkiego się dowiesz.
    Jeśli napisał bym tutaj jak ściągnąć simlocka z a52 to był bym pewnie setnym bywalcen tego forum co to opisuje.
  • REKLAMA
  • #7 1742658
    pinio6
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    norbi45 napisał:
    Wróć do: "Telefony Komórkowe GSM".
    Trochę nad tabelką pisze szukaj i jest pusta kratka. wpisz tam a52 i kliknij idź. Potem tylko poczytaj i wszystkiego się dowiesz.
    Jeśli napisał bym tutaj jak ściągnąć simlocka z a52 to był bym pewnie setnym bywalcen tego forum co to opisuje.

Zgadzam się, dokładnie tak jak piszesz.
    Ja np. przed chwilą pierwszy raz ściągnołem smoka przez TP z A52, w końcu trzeba jakoś zacząć i tak robić a nie tylko dzięki Tornado i inne jakie mam.
    Pozdrawiam :D

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta o możliwość zdjęcia simlocka z telefonu Siemens A52 bez użycia kabla. W odpowiedziach pojawiają się sugestie, że zdjęcie simlocka bez kabla jest trudne lub niemożliwe. Można to zrobić za pomocą kodu, jednak koszt takiej usługi wynosi około 100 zł. Wiele wskazuje, że do tańszego zdjęcia simlocka konieczne jest posiadanie kabla do połączenia z telefonem. Użytkownicy polecają przeszukanie forum i dostępnych wątków, gdzie opisane są metody i narzędzia do zdejmowania simlocka z modelu A52. Niektóre wypowiedzi sugerują, że temat jest często poruszany i dobrze udokumentowany na forach GSM, a sam proces wymaga odpowiednich narzędzi i wiedzy technicznej.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA