logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kocioł DeDietrich WHR 2.24 - Prośba o określenie nazwy częsci - zdjecie.

sheker 05 Maj 2014 16:08 1935 3
  • #1 13572223
    sheker
    Poziom 2  
    Jak w nagłówku szukam nazwy części na zdjęciu, połączona jest dwoma wężykami do wentylatora. Chce ją zakupić z prostego względu, mam wrażenie że się zawiesza co skutkuje tym ze nie chce się załączyc piec. Jednak kiedy zdejmę wężyk i lekko zassam powietrze slychac pstrykniecie i po ponownym podlaczeniu do wentylatora piec zaczyna działac na kolejne kilka dni. Mam dosyć sciągania obudowy i dmuchania w wężyki tak samo jak mam dosyć serwisanta który od 6 miesięcy usilnie wmawia mi ze wszystko z piecem jest ok.

Proszę o nazwę i ewentualnie sprawdzony sklep w którym mogę ją zakupić. Z góry dziękuje wszystkim za zaangażowanie i pomoc.

Kocioł DeDietrich WHR 2.24 - Prośba o określenie nazwy częsci - zdjecie. Kocioł DeDietrich WHR 2.24 - Prośba o określenie nazwy częsci - zdjecie.
  • Pomocny post
    #2 13572407
    serwisszulborski.pl
    Specjalista - systemy grzewcze
    Ocena: 1443
    Zdjęcie przedstawia presostat spalin.
  • Pomocny post
    #3 13572811
    serwisant73
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1257
    Kupisz u serwisanta w twoim regionie. Wraz z usługą wymiany. To jedyna droga.
  • #4 13579005
    sheker
    Poziom 2  
    Wielkie dzięki za wskazówki, i kontakt na prv. Temat uważam za rozwiązany ostatecznie a presostat zakupie nowy od jednego z forumowiczów.
REKLAMA