logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak znaleźć sterownik do płyty głównej SiS 648 MS MSI-6701 na Windows XP?

BiTv 23 Cze 2014 14:55 1392 8
REKLAMA
  • #1 13733795
    BiTv
    Poziom 8  
    Ocena: 3
    Witam, nie wiem co mam już zrobić mam problem ze sterownikami i inne problemy.

Sprzęt:
    Intel Celeron 2.20 GHz
    Ram:2048 mb
    Randeon 9200 Series
    Windows XP Professional
    Płyta główna: SiS 648 MS MSI-6701 Medion OEM

Niedawno instalowałem system i wgrałem dobrze sterowniki bo przyśpieszenie texturowania AGP miałem włączone.Po reinstalacji systemu ponownie nie mogę znaleźć sterownika do płyty głównej który by mi włączył to texturowanie...Próbowałem Driverem Max, Easy, Slim Driverem i lipa nic nie pomaga...

Filmy klatkują w nawet w najniższej rozdzielczości na Youtube, www.haxball.com nie chodzi płynnie.

Może jakieś kodeki czy coś???

Wiem że sprzęt badziewny ,ale na gorszym mogłem normalnie oglądać filmy chociaż by w rozdzielczości 360

System instalowany tydzień temu.

Wiecie może co zrobić?
  • REKLAMA
  • #2 13733884
    Templarious
    Poziom 22  
    Ocena: 104
    BiTv napisał:

Randeon 9200 Series

Dziwna karta.
    Swoją drogą wysil się troche. Pokaż zrzut ekranu z menadżera urządzeń. Kliknij prawym przyciskiem myszy (inaczej PPM), z opcji wybierz właściwości, następnie zakładka sprzęt i poniżej przycisk menadżer urządzeń.

Dzięki temu może coś pomożemy.

Pozdrawiam
  • #3 13733942
    BiTv
    Poziom 8  
    Oj tam czepiasz się wsadziłem "n" RADEON 9200 SERIES

Jak znaleźć sterownik do płyty głównej SiS 648 MS MSI-6701 na Windows XP?
  • REKLAMA
  • #5 13733983
    BiTv
    Poziom 8  
    Co pobierać?
  • REKLAMA
  • #7 13733990
    BiTv
    Poziom 8  
    No ,ale które są odpowiednie?
  • REKLAMA
  • #9 13734005
    BiTv
    Poziom 8  
    JAa mam kartę dźwiękową Creative SB LIve a tu jest od relateka?

Dodano po 4 [minuty]:

Dobra nie truję.

Ale na prawdę jeżeli to zadziała to wielkie dzięki!Elektroda najlepsze forum komputerowe na jakim dotychczas byłem :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem ze znalezieniem odpowiednich sterowników do płyty głównej SiS 648 MS MSI-6701 po reinstalacji systemu Windows XP. Po instalacji systemu i sterowników, użytkownik nie może włączyć przyspieszenia teksturowania AGP, co powoduje problemy z płynnością odtwarzania filmów. W odpowiedziach sugerowane są różne źródła do pobrania sterowników, w tym strona Medion, oraz zalecenia dotyczące instalacji sterowników karty graficznej. Użytkownik pyta o konkretne sterowniki, a inni uczestnicy dyskusji sugerują testowanie różnych opcji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA