Witam. Jestem tu nowy i nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale mam problem z dyskiem. Opiszę całą sytuację od początku. Mam laptopa Asus F5N z dyskiem seagate 120GB, zaczął mi przy włączaniu wyskakiwac komunikat żebym zrobił backup i wymienił dysk, więc zamówiłem dysk przez internet zainstalowałem na nim Windowsa i przyładowaniu wywala mi bluescreena 0x0000007E (0x0000005, 0xF75EC756, 0xF78D742C, 0xF78D7128), szukałem w necie i tutaj i w każdym miejscu coś innego, a identycznego kodu nie znalazłem, najlepsze jest to że teraz jak włożę stary dysk( który przez wymianą jeszcze działał) to wyskakuje ten sam bluescreen, jak włożę inny dysk z jeszcze innego laptopa dzieje się to samo, proszę o pomoc, bardzo zależy mi na czasie. Jeśli potrzeba jakieś parametry to podam.
Dodano po 12 [minuty]:
Zapomniałem dodać że widnowsa na nowym dysku Instalowałem na innym komputerze bo w tym napęd nie działa, może być taka sytuacja że jak instaluje na innym to sata sterowniki instalują się do tego na którym jest instalowany windows?
Dodano po 12 [minuty]:
Zapomniałem dodać że widnowsa na nowym dysku Instalowałem na innym komputerze bo w tym napęd nie działa, może być taka sytuacja że jak instaluje na innym to sata sterowniki instalują się do tego na którym jest instalowany windows?