Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od kilku lat jestem użytkownikiem gazowego podgrzewacza wody Termet G-17-30. Piecyk jest regularnie serwisowany i, pomimo tego że jest dosyć leciwy (16 lat), to do tej pory sprawował się bardzo dobrze. Kilka miesięcy temu zaczęły się z nim dziać następujące rzeczy: woda z kranu od piecyka raz ma bardzo dobre ciśnienie, a innym razem bardzo małe (w tym samym czasie woda z zimnego kurka leci bardzo dobrze). Tak małe, że piecyk się nie zapala. Po kilkunastu/kilkudziesięciu minutach wszystko wraca do normy. Jest to bardzo denerwujące, bo czasem występuje w porze kąpieli.
Nie pomógł bardzo dokładny serwis piecyka, który obejmował również wyjmowanie i mycie nagrzewnicy oraz wymianę membrany w zespole wodnym. Mieszkam w mieście, w bloku wielorodzinnym.
Bardzo proszę o jakieś sugestie, ponieważ mój autoryzowany serwisant nie ma pojęcia, co to może być.
Nie pomógł bardzo dokładny serwis piecyka, który obejmował również wyjmowanie i mycie nagrzewnicy oraz wymianę membrany w zespole wodnym. Mieszkam w mieście, w bloku wielorodzinnym.
Bardzo proszę o jakieś sugestie, ponieważ mój autoryzowany serwisant nie ma pojęcia, co to może być.