logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak rozebrać deskę rozdzielczą w Renault Megane do sprawdzenia podświetlenia zegarów?

fido 22 Kwi 2005 23:04 1541 4
REKLAMA
  • #1 1429011
    fido
    Poziom 26  
    Ocena: 132
    jak rozebrac deske rozdzielcza zeby dostac sie do zegarow zeby moc sprawdzic podswietlanie
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1429066
    rosck
    Poziom 14  
    Ocena: 19
    fido napisał:
    jak rozebrac deske rozdzielcza zeby dostac się do zegarow zeby moc sprawdzic podswietlanie

podwarzyć na podszybiu antrapy od głosników i tam są sruby, i zdecydowanym ruchem tą czarną wierzchniową część zdjąć-jest na zatrzaskach. Wtedy juz licznik jest na 2 lub 4 srubach.

Dodano po 31 [minuty]:

Jak rozebrać deskę rozdzielczą w Renault Megane do sprawdzenia podświetlenia zegarów?
  • REKLAMA
  • #3 1429175
    fido
    Poziom 26  
    Ocena: 132
    rosck napisał:
    fido napisał:
    jak rozebrac deske rozdzielcza zeby dostac się do zegarow zeby moc sprawdzic podswietlanie

podwarzyć na podszybiu antrapy od głosników i tam są sruby, i zdecydowanym ruchem tą czarną wierzchniową część zdjąć-jest na zatrzaskach. Wtedy juz licznik jest na 2 lub 4 srubach.

Dodano po 31 [minuty]:

dzieki za pomoc, widze ze kolega posiada jaksa ksiazke do meganki czy bylby w stanie ja udostepnic jesli moze w najlepiej przeslac lub cos w tym stylu, po warunkiem ze jest ona w kalim pliku komputerowym a nie na popierze
  • REKLAMA
  • #4 1433036
    thomas__1
    Poziom 23  
    Ocena: 144
    Książka nie jest konieczna. Ja mam taką do Megnaki a deskę rozbierałem bez jej pomocy - bardzo prosta operacja.
    Jeśli interesuje Cię jakiś rozdział to mogę zeskanować, ale myślę że za 50 zeta już kupisz (np tu http://www.infohelp.pl/sklep,463,,,03,,pl-pln,122569,0.html )
  • #5 1458336
    rosck
    Poziom 14  
    Ocena: 19
    do starej meganki już nie idzie dostać tej książki już nie wydają
REKLAMA