logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Asus MEMO PAD ME 172V - jak odblokować ekran po zablokowaniu przez dziecko?

waldek.sz21 30 Lip 2014 11:53 1623 1
REKLAMA
  • #1 13836951
    waldek.sz21
    Poziom 10  
    Ocena: 19
    Witam klient przyniósł mi asusa na zablokowany dotyk młodszy syn mu go zablokował i nie wie jakie jest hasło oczywiście klient przyniósł go z kompletem dokumentów i pudełkiem. Problem jest taki że obiecałem że to zrobię bo widziałem filmy gdzie jest to pokazane jak to zrobić pobrałem ze strony asus plik cleardata.zip rozpakowałem go i przeniosłem rozpakowaną zawartość na kartę pamięci 512mb taka akurat wpadła mi w rękę. Na filmach jest pokazane że montuję się ta kartę do tableta i włącza się go wtedy uruchamia się dodatkowe menu na niebieskim tle u mnie tablet włącza się normalnie nie odpala się dodatkowe menu bateria naładowania do pełna co robię nie tak?
  • REKLAMA
  • #2 13837836
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2821
    waldek.sz21 napisał:
    Witam klient przyniósł mi asusa na zablokowany dotyk młodszy syn mu go zablokował i nie wie jakie jest hasło oczywiście klient przyniósł go z kompletem dokumentów i pudełkiem. Problem jest taki że obiecałem że to zrobię
    Trzeba było nie obiecywać jak nie wiesz jak
    Cytat:
    bo widziałem filmy gdzie jest to pokazane jak to zrobić pobrałem ze strony asus plik cleardata.zip rozpakowałem go i przeniosłem rozpakowaną zawartość na kartę pamięci 512mb taka akurat wpadła mi w rękę. Na filmach jest pokazane że montuję się ta kartę do tableta i włącza się go wtedy uruchamia się dodatkowe menu na niebieskim tle u mnie tablet włącza się normalnie nie odpala się dodatkowe menu bateria naładowania do pełna co robię nie tak?

Serwis z dowodem zakupu, to jest blokada antykradzieżowa.
REKLAMA