logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zaginiona partycja D po reinstalacji Windows 7 - jak ją odzyskać?

morddimer 09 Sty 2015 17:30 888 5
REKLAMA
  • #1 14310903
    morddimer
    Poziom 2  
    Po reinstalacji windowsa 7 , zagineła w akcji partycja D .
    Poniżej sceeny z menadzera dysków oraz z programu EasyUS partition recovery.
    Jesli bylby ktoś na tyle miły i podając rozwiązanie poprowadził mnie za rączkę byłbym dozgonnie wdzięczny Zaginiona partycja D po reinstalacji Windows 7 - jak ją odzyskać? Zaginiona partycja D po reinstalacji Windows 7 - jak ją odzyskać?
  • REKLAMA
  • #2 14310944
    karol-jaskulski
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Witam

Podczas reinstalacji systemu zapomniał kolega z obszaru nie podzielonego na partycje utworzyć partycje. Można to zrobić reinstalując ponownie system lub użyć programy partition magic

Moderowany przez WojtasJD:

Powinno być ostrzeżenie za ten "partition magic "

• REKLAMA
  • #3 14311225
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1131
    W tym momencie jest tylko partycja rozszerzona bez dysków logicznych utworzona. Pokaż screen z DMDE z widoku okna partycje. Rozumiem, że wcześniej była tu partycja D poza systemową?
  • REKLAMA
  • #4 14311998
    morddimer
    Poziom 2  
    karol-jaskulski napisał:
    Witam

Podczas reinstalacji systemu zapomniał kolega z obszaru nie podzielonego na partycje utworzyć partycje. Można to zrobić reinstalując ponownie system lub użyć programy partition magic

reinstalacja pomogła na tyle ze partycja sie pojawiła niestety dane przepadły dziekuje bardzo za pomoc
  • REKLAMA
  • #5 14312031
    karol-jaskulski
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Przepraszam, zapomniałem wspomnieć. Uznałem za logiczne to, że podczas formatowania dane zostają usunięte. Koledze może ewentualnie pomóc program recuva znajduje się TUTAJ. Jest to program do odzysku utraconych danych.
  • #6 14312191
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1131
    Wstaw wymagany screen z DMDE z widoku okna partycje, zobaczymy, co się stało.
REKLAMA