Plik się poprawnie ściąga i rozpakowuje, przed chwilą sprawdzałem. Nie wiem "jaki error Ci wyskakuje", więc jedyne co mogę powiedzieć, to że "coś robisz nie źle".
Nie ważne - sprawdziłem, nie instaluje się na Windows 7. Ale na przyszłość to aby uruchomić jakiś program w trybie zgodności z Windows XP trzeba kliknąć prawym przyciskiem na jego pliku wykonywalnym i z menu wybrać "Właściwości", przejść do zakładki "Zgodność" i zaznaczyć "Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows XP (Service Pack 3)".
✨ Użytkownik poszukiwał sposobu na pobranie wersji testowej programu Cirmaker, a w odpowiedzi zasugerowano, że chodzi o program Circuit Maker 6. Link do pobrania został podany, jednak użytkownik napotkał problemy z błędami podczas ściągania i instalacji. Inni uczestnicy dyskusji wskazali, że program działa tylko na systemie Windows XP, a instalacja na Windows 7 może być problematyczna. Zasugerowano uruchomienie instalatora w trybie zgodności z Windows XP, co może pomóc w przyszłości. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.