logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips 3010 - Jak przywrócić oryginalne oprogramowanie i kanały Cyf+?

backtrace 13 Maj 2005 19:02 1583 2
REKLAMA
  • #1 1489827
    backtrace
    Poziom 2  
    Posiadam dekoder Philips 3010 (oraz oplacana karte do Cyf+). Problem polega na tym, ze pewna osoba (nie wchodze w szczegoly) namieszala ostro z oprogramowaniem tegoz dekodera. Moje pytanie brzmi jak przywrocic go do stanu oryginalnego? Chodzi o wgranie oryginalnego oprogramowania (5.2? z tego co sie orientowalem) i liste kanalow? (czy tego nie musze wgrywac, bo samo sie sciagnie?). Tak wiec czy ktos moze mnie skierowac gdzies gdzie znajde oryginalne oprogramowanie, tudziez reszte potrzebnych rzeczy aby przywrocic stan "fabryczny"? Generalnie nie musi to byc ten stary software, ale taki na ktorym bede mogl odbierac legalnie kanaly z Cyf+ (z karta ktora posiadam). Czy jezeli teraz bym wsadzil karte Cyf+ to mi sie ona zmaze? (mam jakis podobno najnowszy software).
    dziekuje.
  • REKLAMA
  • #2 1489851
    servie
    Poziom 14  
    Ocena: 9
    Jeśli chcesz soft orginalny to wejdż na tą stronę: http://expoint.dvhk.pl/index2.html
    tam pod 3010 znajdziesz soft 5.02
    Jak będziesz mial orginalny soft to liste będziesz mógł pobrać z satelity.
    Jeśli masz " najnowszy" soft lub cię interesuje jego wgranie to poszukaj softu 6.02 dla aktywnej szachownicyto na forum: www.forum.dvhk w dziale philips jest temat: "biblia dla początkujących" tam znajdziesz opisy oraz odpowiednie softy.
  • #3 1494480
    The_Molka
    Poziom 19  
    Ocena: 40
    jezeli karta jest oplacana i ogladasz to za co placisz, nie jest anie reaktywowana ani nie ma podbitego pakietu to nic jej nie grozi bez wzgledu jaki soft siedzi w tunerze
REKLAMA