logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG L9 P760 zacina się i zawiesza przy prostych zadaniach - co robić?

gracjan.torhan 17 Lut 2015 22:54 1767 5
REKLAMA
  • #1 14450142
    gracjan.torhan
    Poziom 14  
    Ocena: 10
    Witam, posiadam telefon lg l9 p760 ogólnie do chwili obecnej nie było żadnych problemów z tym telefonem, ale od kilku dni telefon dziwnie się zachowuje tzn. zacina, przycina, zawiesza się przy prostych zadaniach np. przy ustawieniach , pracy na systemie o przeglądaniu internetu nie wspomnę. Skanowałem już kilka razy avastem i kasperskim bo mam licencję i nic niby czysto. Przywracałem ustawienia fabryczne. Nie dało to, żadnego pozytywnego rezultatu. Nie znam się na telefonach więc pytam was co zrobić z nim, aby to jakoś działało jak dawniej. Dzięki z góry za pomoc i proszę o poradę bo nie wyrabiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 14450293
    gracjan.torhan
    Poziom 14  
    Nie nic z tych rzeczy. Ani opuszczony ani zalany. Czyli nie ma dla niego ratunku?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 14450315
    gracjan.torhan
    Poziom 14  
    No też to zauważyłem. Ok dzięki za poradę oddam go serwisu i dam znać.
  • #6 14456490
    gracjan.torhan
    Poziom 14  
    Kurcze oddałem telefon do serwisu i nie została stwierdzona żadna usterka. Także nie wiem co robić. A z tego telefonu nie da się korzystać, doradzono mi również próbę zmiany systemu na cyanogenmod, że jest ponoć lżejszy i powinien chodzić dobrze. Co o tym myślicie na razie nie mogę sobie pozwolić na zmianę telefonu z przyczyn wiadomych.
REKLAMA