logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Acer Aspire E1-522 - Touchpad przestaje działać po pewnym czasie użytkowania

baker16 24 Lut 2015 17:44 1482 5
REKLAMA
  • #1 14473107
    baker16
    Poziom 9  
    Kupiłem laptopa acer aspire E1-522 i podejrzewam że już od samego początku Touchpad nie działał płynnie. Touchpad działa i przyciski ale po jakimś czasie użytkowania przestaje działać lub chodzi bardzo ciężko.
    Co mam zrobić ?
  • REKLAMA
  • #2 14473851
    rtj71
    Spec od komputerów
    Ocena: 353
    Laptop nowy? Sterowniki touchpada zainstalowałeś?
  • REKLAMA
  • #3 14474440
    baker16
    Poziom 9  
    Jest nowy, nie instalowałem żadnych sterowników
  • REKLAMA
  • #4 14477966
    baker16
    Poziom 9  
    rtj71 napisał:
    Laptop nowy? Sterowniki touchpada zainstalowałeś?

skąd mam pobrać sterowniki ?
  • REKLAMA
  • #5 14492555
    dexi
    Poziom 29  
    Ocena: 37
    Jeśli laptop jest nowy to oddaj go na gwarancję, bo możliwe że touchpad jest uszkodzony. Jeśli zdecydujesz się na taki krok, to lepiej go nie ruszać.

Jeżeli jednak gwarancja już mu się skonczyła, to powiedz mi, czy wcześniej touchpad działał prawidlowo? Czy robiłeś coś, żeby touchpad naprawić? Kiedy pojawila się usterka?
  • #6 14494128
    baker16
    Poziom 9  
    dexi napisał:
    Jeśli laptop jest nowy to oddaj go na gwarancję, bo możliwe że touchpad jest uszkodzony. Jeśli zdecydujesz się na taki krok, to lepiej go nie ruszać.

Jeżeli jednak gwarancja już mu się skonczyła, to powiedz mi, czy wcześniej touchpad działał prawidlowo? Czy robiłeś coś, żeby touchpad naprawić? Kiedy pojawila się usterka?

Laptop jest na gwarancji kupiłem go w sierpniu. Wydaje mi się że touchpad nie działał poprawnie od samego początku. Ściągnołem jakiś sterownik do touchpad ze strony producenta ale to nie pomogło.
REKLAMA