logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Fiat Punto 1 - Radio nie odbiera fal, nowa antena nie pomaga, co sprawdzić?

demon-1994 03 Mar 2015 12:38 1389 6
REKLAMA
  • #1 14495929
    demon-1994
    Poziom 6  
    Witam serdecznie:)
    mam taki mały problem z swoim punciakiem.
    Chodzi oto ze moje radio niechce działać nie odbiera żadnej fali radiowej. Kupilem nowa antenę i nic nadal nie działa. Na żadnym odbiorniku nie działa ta antena moze byc czasami jakiś kabel delikanie urwany lub coś?? co moze byc powodem. Może ktoś mi pod powie co moglbym zrobić sam ?. Niechce wydawac kasy na jakiegoś elektryka samochodowego gdyż chcialbym zrobić to sam. Za pomoc z góry dziekuje:)
  • REKLAMA
  • #2 14495944
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 14495963
    demon-1994
    Poziom 6  
    Wlasnie robilem tak juz i na jednym nie ściąga fali ani na drugim radiu nie ściąga fali.
  • REKLAMA
  • #4 14496041
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 14496051
    demon-1994
    Poziom 6  
    A sporo jest pracy przy tym ??
  • #6 14496197
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #7 14496217
    demon-1994
    Poziom 6  
    Ooo wielka filozofia nie jest :) bardzo bardzo dziekuje Ci za pomoc i wytłumaczenie tego wszystkiego.Jeszcze raz wielkie dziękuję:)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z radiem w Fiacie Punto 1, które nie odbiera fal radiowych, mimo wymiany anteny. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, aby najpierw podłączyć inne radio, aby wykluczyć awarię okablowania. Następnie zalecają wymianę przewodu antenowego, co można zrobić samodzielnie w krótkim czasie. Wskazówki dotyczą demontażu osłon i wymiany przewodu, co powinno rozwiązać problem z odbiorem radia.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA