Witam wszystkich. Mam okazję kupić za niewielkie pieniądze Daewoo Lublina I do kapitalnego remontu. Z racji tego, że jestem budowlańcem i dosyć często zdarzają się domy nowo wybudowane w szczerym polu gdzie jest bardzo trudny dojazd potrzebowałbym auta do transportu materiałów budowlanych w wersji 4x4. Auta tego używałbym również raz do roku do przywiezienia z lasu gałęziówki na opał. Mam auto terenowe i do tej pory materiał w trudno dostępne miejsca woziłem na przyczepce ale nie mam kategorii E więc za dużo na przyczepkę nie włożę i zdarza się, że czasami brakuje całego dnia na przywiezienie materiału na taką budowę. Czy ma ktoś pomysł jak to zrobić aby przerobić takiego lublina?? Ktoś mi wspominał, że w Aro Muscelu stosowano silniki 2,4 andoria więc zastanawiam się czy mosty napędowe wraz ze skrzynią podeszły by do Lublina. Znalazłem w internecie stare ogłoszenie sprzedaży lublina przerobionego 4x4 jednak z braku zbyt małej ilości postów nie mogę zamieścić linku... Próbowałem się skontaktować z byłym właścicielem tego lublina lecz bezskutecznie... Jeśli macie jakieś rady, bądź doświadczenia proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam