logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt-Werke acd 9850-HC05 - brak odczytu EEPROM po programowaniu

falkos 23 Maj 2005 14:34 1404 5
REKLAMA
  • #1 1517986
    falkos
    Poziom 21  
    Ocena: 13
    Witam.Mam problem z wyzej wymienionym radyjkiem.Otoz...Po polaczeniu z radyjkiem(komunikacja aktywna) i po odczytaniu eepromu nic mi nie zczytuje.Moglbym to jeszcze zrozumiec.Ale jak podam mu jaki kolwiek wsad i chce zaprogramowac to niby zaprogramuje ale nic nie odczytuje ponownie.Czy jest to moze wina tego ze procesor jest zaprotegowany?Dodam jeszcze ze radio przyszlo do mnie juz po"majstrze" z skasowanym eepromem.Nie mam zbyt wielkiej wiedzy na ten temat wiec pytam.
    PS.Wiem ze jest duzo podobnych postow ale nie mialem zbyt wiele czasu na szukanie.
    Pozdrawiam Falkos
  • REKLAMA
  • #2 1518105
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1322
    Niestety trafiłeś na radio a "autolockiem". Cokolwiek wrzucisz i tak tego nie odczytasz bo zobaczysz same FF. Ciekawe czy będziesz mial taki efekt, radio się włączy spyta o kod, wpiszesz zatwierdzisz, minie minuta zanim coś radio zrobi a po wyłączeniu i włączeniu - - - -.
  • REKLAMA
  • #3 1518289
    falkos
    Poziom 21  
    No ze sprawdzeniem moge miec problem bo nie mam nawet wsadu do niego.Jesli ktos dysponowalby owym plikiem to bylbym wdzieczny.Pozdrawiam Falkos
  • REKLAMA
  • #4 1523520
    falkos
    Poziom 21  
    Witam.Mam wsad https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic91519.html tylko ze po zaprogramowaniu wpisuje kod a radio reaguje jakby byl bledny kod.Czy szanowni panowie ktorzy maja wieksze doswiadczenie mogliby sprawdzic czy ten kod w tym dapie to rzeczywiscie 2696?Choc mi sie wydaje ze tak.A jesli tak to dlaczego jest tak jak jest ze nie chce mi go przyjac?Z gory dzieki wszystkim.
    Pozdrawiam
    Falkos
  • REKLAMA
  • #5 1535386
    falkos
    Poziom 21  
    No co jest Panowie czy naprawde nikt nie jest w stanie upewniec mnie co do tego kodu....???!!!
  • #6 1535566
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1322
    A co ja dopiero pisałem - co z tego, że załadujesz plik jak radio robi porządki samo. Nie pierwszy egzemplarz tego grajka.
REKLAMA