logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C35 - brak zasięgu podczas połączeń, wymiana końcówki i switcha nie pomogła

buli12 26 Maj 2005 22:04 734 3
REKLAMA
  • #1 1527369
    buli12
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Mam duży problem z zasięgiem w C35
    Loguje się do sieci bardzo szybko, pokazuje zasięg jak trzeba, ale gdy chcę zadzwonić to wybiera 2 razy i sie rozłącza. Wymieniłem dla pewności kilka razy końcówke i switcha, ale to nic nie pomogło. Przed wymianą końcówki pojawiał się wykrzyknik na około 10 sekund a potem przez mniej więcej tyle samo czasu łapało sieć i tak w kółko, kwarc również wymieniałem, bo zegar stał w miejscu
  • REKLAMA
  • #2 1527454
    libra
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    sprawdź przejście od styku anteny do pierwszego kondensatora zaraz za złączem konektora antenowego,
    sprawdź zasilanie PA (układ + cała ścieżka)
    wgraj nowy soft (jedni mówią że v18 jest OK, ja tam wolę v24)
    powodzenia
  • REKLAMA
  • #3 1546315
    mucha360
    Poziom 13  
    Chłopie daj sobie spokój z tym telefonem kupisz go dobrego już za 30zł a ile spędzisz nad nim czasu żeby go zrobić. Mam takich płyt chyba z 50 sztuk i wszystkie zasięg na poczatku się z nimi bawiłem wymieniałem wszystko PA switch filtry porgram i nic nie pomagało więc dałem sobie już z nimi spokój i tobie też to radzę jak nie chcesz dorobić się przy tym telefonie nerwicy ale to jest twój wybór pozdrawiam
  • #4 1546516
    buli12
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    :)
    Wiesz, chyba Cie posłucham, to rzeczywiście nie ma sensu
    Pozdrawiam
REKLAMA