Znalazłem nowy soft open market dla routera Huawei b593-22 ja posiadam z Plusa i nie mogę wgrać tego ponoć trzeba zmienić hex edytorem ale aż tak się nie znam
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammantoch napisał:
coupe25 napisał:Dla potomności napisz kiedy to się stało (zmiana z czego na co), bo wydaje mi się, że zakładając ten wątek już miałeś zepsuty router.Właśnie już uwaliłem świeci power i 3 kreski zasiegu co teraz robić serwis bo gwarancji pewnie nie uznają
DebeGOD napisał:To nie ma związku z tematem tego wątku o firmware. To jest sprawa bardzo słabego zasięgu i kupna anteny. Nadajniki są w różnych miejscach, ten LTE pewnie jest dalej (btsearch.pl).Po wymuszeniu LTE RSSI spada z -71 do -93 dBm czy to za mało?
coupe25 napisał:Eee tam, po prostu nie chciało im się sprawdzaćMorał taki że router musiał być grubo uwalony
coupe25 napisał:Przede wszystkim by to robić ostrożnie, bo te routery "brandowane" mają zablokowane zmiany, a odblokowanie to nic innego jak hacking, może i prosty, ale za to bardzo kosztowny.nauczka na przyszłość żeby za dużo nie grzebać z Softem