logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy S4 Mini nie chce sie wlaczyc i nie reaguje na nic

ppyska 18 Lip 2015 20:57 6180 4
REKLAMA
  • #1 14858210
    ppyska
    Poziom 3  
    Dzisiaj gdy uzywalam telefonu nagle na telefonie zaczely mi wyskakiwac komunikaty ze jakies dziwne aplikacje przestaly dzialac i zostana zamkniete. Nagle ekran w telefonie zgasl i nie chcial sie zaswiecic gdy naciskalam przycisk do odblokowania. Potem wyjelam baterie, wlozylam, probuje wlaczyc i dalej nic. Zrobilam tak kika razy az koncu dalam mu chwile odpoczac po czym podlaczylam pod ladowarke.. telefon wogole nie zareagowal. Co mam zrobic zeby sie wlaczyl?
  • REKLAMA
  • #2 14858520
    Zumico9825
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    niestety ale jest to wina oprogramowania, te dziwne aplikacje były to procesy systemowe która przy wyłączeniu musiały niestety zostać usuniete z twojego androida.
    Więc czeka Cie niestety albo samodzielnie wgrywanie systemu albo oddać do zakladu żeby zrobili
  • REKLAMA
  • #3 14859778
    ppyska
    Poziom 3  
    Jak moge wgrac to oprogramowanie skoro moj telefon nie reaguje na podlaczenie do komputera? Podlaczam, na komputerze wyswietla sie komunikat zeby zainstalowac oprogramowanie urzadzeniu i potem pisze ze nie mozna tego zainstalowac.. Odin nie znajduje mojego telefonu.. gdy wciskam przycisk wlaczania, srodkowy i -volume to nic sie nie dzieje :( co moge zrobic zeby zainstalowac to oprogramowanie?
  • REKLAMA
  • #5 14860032
    Zumico9825
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    No niestety ale do Serwisu musisz sie zgłosić
REKLAMA