logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć tablet jako 2 monitor przez kabel hadmi

dawids03 21 Lip 2015 19:14 6093 6
REKLAMA
  • #1 14865076
    dawids03
    Poziom 9  
    Mam pytanie jak podłączyć tablet jako 2 monitor przez kabel hdmi. Wiem że można to zrobić przez program typu spacedesk, ale mam bardzo wolny internet komputer na pewno uciągnie. Tablet to goclever terra_7ol z wejściem micro hdmi.
    Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 14865120
    kokapetyl
    Poziom 43  
    Ocena: 2097
    dawids03 napisał:
    jak podłączyć tablet jako 2 monitor

Myślę, że to jest nie wykonalne.
    dawids03 napisał:
    ale mam bardzo wolny internet komputer na pewno uciągnie.

To byś musiał napisać w bardziej przejrzystym języku, bo to ciężko zrozumieć o co chodzi.
  • REKLAMA
  • #3 14865163
    dawids03
    Poziom 9  
    ojoj pisałem to na szybko i nie zauważyłem tego błędu przepraszam. Miałem na myśli że mam bardzo wolny internet ping czasami wynosi nawet 960. A to "komputer na pewno uciągnie"
    w sensie że mój komputer ma dobre podzespoły i poradzi sobie z 2 monitorami.
  • #4 14865200
    kokapetyl
    Poziom 43  
    Ocena: 2097
    Moim zdaniem z tableta nie zrobisz monitora.
    Może się mylę i nie mam racji, ale na tą chwilę jest takie moje zdanie.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #7 14865926
    dawids03
    Poziom 9  
    dobrze, i tak dzięki wszystkim.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta, jak podłączyć tablet Goclever Terra 7OL jako drugi monitor przez kabel HDMI, wskazując na problemy z wolnym internetem. Odpowiedzi sugerują, że nie jest to możliwe, ponieważ tablet ma wyjście HDMI, a nie wejście. Inna odpowiedź podkreśla, że do podłączenia tabletu jako monitora można użyć programów, takich jak spacedesk, które działają w sieci lokalnej, co eliminuje problem z prędkością internetu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA