Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMichalcieslak napisał:No rozumiem.A teraz np mam to podłączone pod silnik to chroni mi silnik przed przeciążeniami i zwarciami ?
Michalcieslak napisał:No rozumiem.A teraz np mam to podłączone pod silni to chroni mi silnik przed przeciążeniami i zwarciami ?
Kroovka napisał:Praktyką jest ustawianie 1,1 wartości prądu znamionowego pokrętłem na wyłączniku.
jharlan napisał:Michalcieslak napisał:No rozumiem.A teraz np mam to podłączone pod silni to chroni mi silnik przed przeciążeniami i zwarciami ?
Tak, musisz odczytać z tabliczki silnik prąd znamionowy i taką wartość nastawić na wyłączniku.Kroovka napisał:Praktyką jest ustawianie 1,1 wartości prądu znamionowego pokrętłem na wyłączniku.
Nie prawda
jharlan napisał:Kroovka napisał:Praktyką jest ustawianie 1,1 wartości prądu znamionowego pokrętłem na wyłączniku.
Nie prawda
Michalcieslak napisał:Witam.Czy za pomoca tego pokrętła moge ustawi wyłącznik silnikowy np na 1A i zadziała po przekroczeniu 1A ?
Michalcieslak napisał:Czy za pomoca tego pokrętła moge ustawi wyłącznik silnikowy np na 1A i zadziała po przekroczeniu 1A ?