logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung NP350E7C - S08PL - czarny ekran, laptop nie próbuje wystartować

grzegorz850 27 Wrz 2015 08:06 3528 5
REKLAMA
  • #1 15023937
    grzegorz850
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witam,
    Dziś o poranku przywitał mnie problem z laptopem. Wczoraj przeskanowałem dysk MHDD, test wyszedł w miarę dobrze. Po wykonaniu testu na laptopie normalnie szło pracować - był włączany kilkukrotnie.
    Dzisiaj rano po włączeniu nic się nie dzieje, świeci się jedynie lampka zasilania (niebieska) oraz zasilacza - jeśli jest podłączony. Matryca czarna i ten stan ani na chwilę się nie zmienia.
    Odłączałem wszystko co się da czyli dysk, USB, RAM, kartę WiFi, baterię i żadnych zmian w zachowaniu.
    Czyżby zgon?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 15024120
    grzegorz850
    Poziom 11  
    Wentylator i DVD ruszało, zostawiłem go w takim stanie i po około 10 minutach bezczynności uruchomił się jednak nadal trwa to dłużej niż zwykle. Dysk skanowałem prewencyjnie. Z laptopem nie było problemów sprzętowych. Często nawalał system.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 15027401
    grzegorz850
    Poziom 11  
    W tej chwili komp w ogóle nie rusza, nawet nie pojawia się logo Samsunga ani bios, więc i SMART nie do wyciągnięcia.
    Świeci tylko kontrolka ładowania i zasilania.
  • #6 15157282
    krzysiekkut
    Poziom 1  
    Ocena: 10
    Ponawiam pytanie. U mnie pojawia się logo samsunga ale nie chce wystartować dalej. Model NP350E7C - S07PL
REKLAMA