Cześć wam otóż mam problem chociaż sam nie jestem go pewny. Niedawno kupiłem laptopa MSI GE70 2PE Apache pro, zabawki w środku to:
-i7 4700HQ
-GTX 860m
-8gb ramu
-Win 7 x64
to najważniejsze co się tyczy gier i np w grze FAR CRY 4 czy FIFA 16 gra na średnich/wysokich a w Far Cry'u nawet na niskich mi się zacina. W globalnych niby ustawiłem GTX 860 optymalizowałem komputer, czyściłem rejestr, aktualizowałem sterowniki oczywiście format C też był
i zabawa programami typu CCleaner czy GB też... ale coś do cholerki nie chcę mi się wierzyć, że z takimi "bebechami" w środku nawet laptop nie jest w stanie pociągnąć Fify czy Far Cry 4 na tych wysokich/średnich. TO nie tylko w tych grach tak się dzieje tylko w większości tych nowych. Pomóżcie Panie/Panowie bo po prostu mnie już troszkę krew zalewa z tym laptopem, który kupiłem i jestem bardzo zawiedziony a recenzje zbiera ładne.
Proszę o pomoc i pozdrawiam Mateusz.
-i7 4700HQ
-GTX 860m
-8gb ramu
-Win 7 x64
to najważniejsze co się tyczy gier i np w grze FAR CRY 4 czy FIFA 16 gra na średnich/wysokich a w Far Cry'u nawet na niskich mi się zacina. W globalnych niby ustawiłem GTX 860 optymalizowałem komputer, czyściłem rejestr, aktualizowałem sterowniki oczywiście format C też był
Proszę o pomoc i pozdrawiam Mateusz.