Jak w temacie szukam już od dłuższego czasu programu który pozwoli mi stworzyć bootowalny pendrive z POZIOMU linuxa ponieważ windows mi "wysiadł" mam oryginalny klucz ale nie mam płyty instalacyjnej a znajomych nie mam co liczyć.Moje pytanie czy istnieje taki program który brzmi da mi te możliwość używałem już programu o nazwie "Wine" lecz nie obsługuje on :
-Rufus
-Power Iso
Panom śmieszkom od razu mówie że przeszukałem Wójka Google kilku krotnie nawet w języku angielskim bądź niemieckim a i na samej elektrodzie nie ma o tym ani słowa.
Jeżeli pomyliłem działy lub czegoś zapomniałem dopisać bądź opisać proszę o powiadomienie w przypadku błędu lub w wstawieniu w zły dział z góry przepraszam i proszę o przeniesienie
-Rufus
-Power Iso
Panom śmieszkom od razu mówie że przeszukałem Wójka Google kilku krotnie nawet w języku angielskim bądź niemieckim a i na samej elektrodzie nie ma o tym ani słowa.
Jeżeli pomyliłem działy lub czegoś zapomniałem dopisać bądź opisać proszę o powiadomienie w przypadku błędu lub w wstawieniu w zły dział z góry przepraszam i proszę o przeniesienie