logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JAK ZROBIĆ: Połączenie dwóch kart muzycznych (software'owy join)

FajnyMieciu 22 Mar 2016 13:26 906 0
REKLAMA
  • #1 15545682
    FajnyMieciu
    Poziom 1  
    Witam,
    nie jestem pewien czy zamieściłem Temat w dobrym miejscu. Jeżeli nie - proszę o wyrozumiałość i przeniesienie tematu do prawidłowego działu.

Szukam rozwiązania jak połączyć dwie karty muzyczne by odtwarzały jednocześnie to samo źródło.
    Mój sprzęt:
    WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64bit / karta dźwiękowa zintegrowana REALTEK High Definition Audio / NVIDIA High Definition Audio

dokładnie chodzi mi o to jak programowo połączyć dźwięk systemowy by na obu moich kartach był odgrywany jednocześnie.
    REALTEK High Definition Audio to zintegrowana karta dźwiękowa na której mam podłączone głośniki
    NVIDIA High Definition Audio to monitor z wbudowanymi głośnikami (dźwięk leci przez HDMI i w sys wykrywa go jako dodatkowa karta dźwiękowa).

Co mogę zrobić by jednocześnie grał i monitor i głośniki. Chodzi mi o softwarowe rozwiazanie, nie kablowe łączenie. Ktoś zna jakiś program - joiner do kart muzycznych ?

foto poniżej pokaże o co mi chodzi :)
    Załączniki:
    • JAK ZROBIĆ: Połączenie dwóch kart muzycznych (software'owy join) PIC.jpg (298.74 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA