logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Karcher MV3 czy MV4 do piwnicy, strychu, garażu, samochodu i remontów?

matwir 20 Maj 2016 16:17 2898 2
REKLAMA
  • #1 15687624
    matwir
    Poziom 9  
    Witam , stoję przed wyborem zakupu odkurzacza. Wacham się między zakupem Karchera mv3 a mv4 . Odkurzacz ma mi służyć do utrzymania porządku w piwnicy, na strychu, w garażu , w samochodzie i przy remontach. Model podstawowy mv3 kosztuje w granicach 280 zł , a model mv4 440zł. Różnica między nimi to prawie 160zł i stąd moje pytanie czy warto zainwestować w nowszy model? Może ktoś ewentualnie polecić inny model odkurzacza w tym przedziale cenowym . Nie chce kupować byle czego , ale dużych pieniędzy też nie chce inwestować w ten odkurzacz. Zależy mi też żeby akcesoria do niego były łatwo dostępne. Będę wdzięczny jeśli swoją opinie wyrazi ktoś kto miał z tymi modelami do czynienia.
  • REKLAMA
  • #2 15703135
    marcello230
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Dobrego nowego takiego odkurzacza już nie znajdziesz. Jeżeli ma służyć na strychu, w garażu, w piwnicy, w samochodzie czy przy remoncie to ja na twoim miejscu poszukałbym jakiegoś używanego. Ja na przykład ma Electroluxa Twinstream od 15 lat i używam go do remontów, odkurzania samochodu i garażu. Jeżeli znajdzie się jakiś używany, to radziłbym go kupić.

Dodano po 2 [minuty]:

http://allegro.pl/odkurzacz-pioracy-przemyslowy-electrolux-i6225872744.html
    Polecam :)
  • #3 15762544
    matwir
    Poziom 9  
    Zakupiłem mv3 i sprawdza się bardzo dobrze, a przy okazji zaoszczędziłem pare złotych
REKLAMA